[Homeroast] Fluke 52 thermometer

Rich rich-mail at octoxol.com
Wed Mar 30 17:56:44 CDT 2011


I hope you bought it cheap.  Check the repair manual and bypass the 
internal reference thermocouple and see what happens.

On 03/30/2011 05:41 PM, sci wrote:
> Hank,
> Yes, the unit displays JK in the startup, then defaults to K.
> It's odd that such a clean unit won't function.
> Thanks,
> Ivan
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
> From: Hank Perkins<hankperkins at gmail.com>
> To: "A list to discuss home coffee roasting. There are rules for this
>         list,   available at http://www.sweetmarias.com/maillistinfo.html"
>         <homeroast at lists.sweetmariascoffee.com>
> Subject: Re: [Homeroast] Fluke 52 thermometer
> Message-ID:
>         <AANLkTi=uoX+dX2aPNW89afqYgMkoSv-6xP5mET7X36At at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> Is the unit set to a K-type TC?
>
> On Tue, Mar 29, 2011 at 7:35 PM, sci<scizen at gmail.com>  wrote:
>> Does anybody know anything about Fluke thermometers? I bought a this dual
>> unit (Model 52, not the newer style 52-II) from Ebay to use with my QM3.
>> However, I can't get it to work. It is used, but barely even has a scratch
>> on it. I powers on perfectly and every button responds, but it just won't
>> pull up ?a temperature reading with the k-type TC (which does work in
>> another unit).
>> I have tried replacing the battery. Any ideas on what could be wrong?
>>
>> Thanks,
>> Ivan
> _______________________________________________
> Homeroast mailing list
> Homeroast at lists.sweetmariascoffee.com
> http://lists.sweetmariascoffee.com/mailman/listinfo/homeroast_lists.sweetmariascoffee.com
> Homeroast community pictures -upload yours!) : http://www.sweetmariascoffee.com/gallery/main.php?g2_itemId=7820
>
>



More information about the Homeroast mailing list